Vibe Robin er en multikunstner med mange discipliner.

Først og fremmest er Vibe Robin kendt og højt respekteret som komponist. Med sin baggrund som udøvende komponist og bandleader har hun spændt over mange forskellige musikgenrer – bl.a. jazz, rock, fusion og folkemusik. Og musikbranchen har været hendes hovederhverv igennem 30 år.

Samtidigt er hun beundret som spændende tekstforfatter. Og ud over at skrive tekster til sin egen musik, har hun også leveret mange sangtekster til andre komponister. Hun har skrevet flere digtsamlinger, og i øjeblikket arbejder hun på en roman.

Maleriet har hele tiden været en sidebeskæftigelse for Vibe Robin fra hun var ganske ung. Denne interesse og talent har hun ikke fra fremmede – hun er datter at kunstmaleren Hans Günther Hansen, og søsteren Maj Olika er ligeledes kunstmaler og illustrator. Allerede som barn hjalp hun sin far med at dekorere luftgynger, karruseller o. lign. i forskellige cirkus.

På et tidspunkt, i sin pure ungdom, producerede hun en større collektion af små dekorerede glasskabe, som hun fremstillede af strandtræ. Disse små smukke skabe blev solgt med stor succes i Danmark – såvel som i Paris og Berlin.

Naturligvis har alle hendes alsidige talenter inspireret til flere spændende projekter, hvor forskellige kunstformer har været fusioneret i diverse shows, koncerter og happenings, hvor hun har blandet musik, bevægelse, lyrik og visuel kunst.

Også som maler er Vibe Robin meget alsidig og kaster sig ud i mange forskellige genrer og udtryksformer.

Vibe Robin bor på Langeland.